Select Page

Microworkers vam može pomoći da napravite dodatni novac.Sve što trebate je malo znanja o internetu i računaru i možete početi raditi lagane zadatke na Microworkers-u kao što su stvaranje YouTube računa ili učlanjenje u Facebook grupe.Microworkers vam može platiti do 1,60 dolara za manje od 5 minuta posla.

Pridružite se Microworkers-u.

Microworkers prihvata članove iz cijelog svijeta. Microworkers je idealan freelance piscima, studentima…Ako ste postali suvišni ili ste u potrazi za poslom, Microworkers vam kolko toliko može popraviti novčani status.Ako ste zapošljeni i imate dodatnog vremena Microworkers vam može pomoći zaraditi neki dodatni novac za trošenje.

Šta vam je potrebno

* Pristup računaru sa brzim internet priključkom
* Poznavanje engleskog jezika
* Račun na PayPal-u, Moneybookers-u ili AlertPay-u

Možete raditi od kuće i možete odabrati koliko često radite i kada radite.A budući da zadaci na Microworkers-u mogu samo potrajati nekoliko minuta možete ih lako uklopiti u vaš zauzet raspored.

Kako mogu zaraditi novac na Microworkers-u ?

Microworkers nudi svojim članovima zadatke ili mikro mjesta.Nakon što prihvatite zadatak dobijate više detalja o ustupanju i uputstva o tome kako ga izvršiti.Upišete dokaz da ste završili posao i ukoliko ste u potpunosti izvršili zadatak bićete plaćeni.

Još jedan način da zaradite novac na Microworkers je od referala.Za svakog novog korisnika kojeg ste preporučili zaradiće te 1,00 $ bonusa.Takođe ćete dobiti dodatni bonus kada Vaš referal zaradi prvih 25,00 dolara.

Vrste zadataka

Većina radnih mjesta u Microworkers-u su zadaci vezani za promociju web stranica i blogova. Neki mikro poslovi su više plaćeni od drugih zavisno od vremena i složenosti zadatka.
Na primjer, biće vam zatraženo da se pridružite Facebook stranici,ti poslovi su obično plaćeni oko 10 centi.Međutim, ako se uzme posao kao što je prepisivanje kratkih tekstova,članaka na Yahoo zaradićete oko 1,00-1,50 dolara za svoj trud.

Neki primjeri poslova na Microworkers su:

* Pisanje članka od 50 riječi i objavljivanje na PR3 web stranicu ili blog – $ 1,25
* Pisanje članka od 100 riječi i povezivanje na PR2 web stranicu ili blog – $ 1,00
* Komentarisanje youtube snimaka,objavljivanje članaka na twitter profiliu -$0,12-20

Kako ću biti plaćen na Microworkersu ?

Microworkers plaća svojim korisnicima putem PayPala, Moneybookersa ili Alertpay.Jedna od dobrih stvari je to da brzo možete doći do minimalne isplate.Na primjer minimalna isplata za Paypal je samo 9,00 dolara.

Kako se mogu prijaviti za Microworkers ?

To je vrlo lako i traje samo nekoliko minuta. Provjerite jeste li dali svoje pune podatke,da bi Microworkers bio u mogućnosti da vam pošalje PIN kôd.

http://www.microworkers.com